Specialistische kennis

Het opstellen van een jaarrekening die volledig aan de actuele wettelijke en fiscale eisen voldoet vergt specialistische kennis. Wij zorgen ervoor dat uw jaarrekening helderheid verschaft over de financiële prestaties van uw organisatie en dat deze voldoet aan alle actuele eisen. Wij maken u niet alleen attent op eventuele geconstateerde onjuistheden in uw administratie en adviseren u hierover, maar signaleren ook verbetermogelijkheden in uw bedrijfsvoering.

Professionele uitstraling

Met de toevoeging van een samenstellingsverklaring, ondertekend door uw accountant, en de extra aandacht die wij besteden aan de presentatie, krijgt uw jaarrekening de professionele uitstraling die het verdient. Zo wordt uw jaarrekening een visitekaartje voor uw bankier en andere belanghebbenden.

Opstellen prognoses en begrotingen

Voor investeringen of financiering van de groei van uw onderneming heeft u soms extra middelen nodig die niet binnen de onderneming beschikbaar zijn. In zo’n geval moet u een beroep doen op een externe financier zoals een bank of investeerder, dan wel een crowd funding actie starten.

Voor het aantrekken van vreemd vermogen, in welke vorm dan ook, is het overleggen van de jaarrekeningen over de afgelopen drie jaar altijd een eerste voorwaarde. Doorgaans zal ook om een realistische prognose voor de komende jaren worden gevraagd. Op basis van een gedegen bedrijfseconomische achtergrond én kennis van uw onderneming, zijn wij in staat deze prognoses op een professionele manier voor u te verzorgen.

Kantoren

Roden
Kanaalstraat 60 | 9301 LT Roden
tel. 050-5014074
Stuur een mail
Routebeschrijving

Paterswolde
Hoofdweg 231 | 9765 CG Paterswolde
tel. 050-3091355
Stuur een mail
Routebeschrijving

Snel contact

    Privacyverklaring | Cookiebeleid | Voorwaarden | Klachtenregeling | © 2024 | Vormgeving en realisatie website Reclamebureau RAM