Omzetbelasting

Nagenoeg elke ondernemer moet maandelijks, per kwartaal of zelfs eens per jaar een aangifte Omzetbelasting (of BTW) indienen. In de basis is dit een zeer eenvoudige belasting, die door ondernemers zelf kan worden berekend en ingediend. Maar houdt u wel rekening met zaken als aftrekbeperkingen, niet belaste prestaties, privégebruik en de periodieke ICP-opgaven? Voorkom verplichte suppletie-aangiften en boetes achteraf door u op dit gebied goed te laten voorlichten!

Vennootschapsbelasting

Heeft u een BV of stichting met winstoogmerk? Dan bent u belastingplichtig voor de Vennootschapsbelasting. Of het nu gaat om een enkele holdingvennootschap, een groep met of zonder fiscale eenheid, wij verzorgen uw aangifte en bewaken fiscale regelingen zoals verliesverrekening, de innovatiebox en willekeurige afschrijving.

Dividendbelasting

Dividend uitkeren gaat alleen als u bestuurder / aandeelhouder bent van een BV of een NV. Voorts dient deze rechtspersoon te beschikken over voldoende ‘reserves’. Wilt u deze reserves uitkeren dan is dit mogelijk middels een aangifte dividendbelasting.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Jaarrekening

Het opstellen van een jaarrekening die volledig aan de actuele wettelijke en fiscale eisen voldoet vergt specialistische kennis. Wij zorgen ervoor dat uw jaarrekening helderheid verschaft over de financiële prestaties van uw organisatie en dat deze voldoet aan alle actuele eisen. Wij maken u niet alleen attent op eventuele geconstateerde onjuistheden in uw administratie en adviseren u hierover, maar signaleren ook verbetermogelijkheden in uw bedrijfsvoering.

Kantoren

Roden
Kanaalstraat 60 | 9301 LT Roden
tel. 050-5014074
Stuur een mail
Routebeschrijving

Paterswolde
Hoofdweg 231 | 9765 CG Paterswolde
tel. 050-3091355
Stuur een mail
Routebeschrijving

Snel contact

    Privacyverklaring | Cookiebeleid | Voorwaarden | Klachtenregeling | © 2024 | Vormgeving en realisatie website Reclamebureau RAM